Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:47 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-a dezbrăcat pe bulevardele din Constanţa Individul care a terorizat mai multe femei în cartierul Tomis Nord a fost prins

ro

16 Feb, 2015 00:00 5302 Marime text

Individul care a atacat mai multe tinere în cartierul Tomis Nord a fost depistat de poliţiştii constănţeni. El era căutat încă de la începutul acestei luni, după ce a atacat mai multe tinere din Constanţa. Ca mod de operare, el ataca fetele pe la spate, le punea mâna la gură pentru câteva secunde şi apoi fugea.
 
Poliţiştii Secţiei 3 Constanţa au fost sesizaţi prin serviciul 112 de către o femeie de 58 de ani, din Constanţa, sâmbătă, în jurul orei 10.45, cu privire la faptul că, în cursul aceleiaşi zile, în timp ce se deplasa pe bulevardul I.C. Brătianu, în dreptul Policlinicii 2 Constanţa, a surprins un bărbat în timp ce se expunea public, făcând gesturi obscene.
 
În aceeaşi zi, în jurul orei 11.00, aceiaşi poliţişti au fost sesizaţi prin serviciul 112 de către o tânără de 26 de ani, din Constanţa, cu privire la faptul că a observat un bărbat dezbrăcat, pe bulevardul Ferdinand, în dreptul clădirii fostului cinematograf  Republica.
 
În consecinţă, au fost alertate patrulele Poliţiei municipiului Constanţa, astfel că bărbatul a fost depistat şi condus la sediul Poliţiei.
 
Persoana în cauză, identificată ca fiind Adrian F., de 46 de ani, din Constanţa, de meserie navigator, a sosit în ţară la începutul lunii ianuarie şi a recunoscut cele două fapte comise, fără a oferi o explicaţie legată de gesturile sale.
 
În cauză s-a întocmit dosar penal şi s-a dispus începerea urmăririi penale cu privire la săvârşirea a două infracţiuni de ultraj contra bunelor moravuri, prev. şi ped. de art. 375 din C. pen., fiind informat şi procurorul de serviciu.
 
Cercetările continuă cu bărbatul în stare de libertate. Acesta este monitorizat de poliţişti.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii