Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:08 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-a declanşat Planul Roşu de acţiune. Accident cu şapte victime. Printre victime şi o gravidă

ro

25 Jul, 2018 06:20 3630 Marime text
Un grav accident de circulație a avut loc pe raza comunei Muntenii de Jos în care a fost implicat un microbuz cu patru persoane la bord și un autoturism în care se aflau șoferul și doi minori, potrivit vremeanoua.ro.
 
Evenimentul rutier a fost anunțat în jurul orei 2.00. La fața locului s-au deplasat mai multe ambulanțe, printre care și ambulanța pentru victime multiple, câteva echipaje de poliție și o autospecială pentru descarcerare de la ISU Vaslui.
 
De asemenea, la locul accidentul au venit comandantul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui și prefectul Eduard Popica, cel care a declanșat Codul roșu de Intervenție și mobilizarea de forțe venite la Muntenii de Jos.
Victimele, printre care și o tânără gravidă în 8 luni, au fost transportate la Spitalul Județean Vaslui. Din fericire, rănile suferite de acestea nu le-au pus viața în pericol.
 
“La spital au ajuns șapte victime dintr-un accident rutier: doi minori, unul în vârstă de 13 ani și celălalt în vârstă de 15 ani și cinci adulți.
Printre aceștia se numără și o femeie gravidă. Starea lor este incredibil de bună ținând cont de gravitatea acidentului”, a declarat medicul Carmen Piseru pentru sursa citată.
Cercetările la fața locului au stabilit faptul că microbuzul, în care se aflau șoferul și trei femei, venea de la Negrești și se îndrepta către București.
Celălalt autoturism implicat în accident, un Logan în care se aflau tatăl și cei doi minori, se deplasa către municipiul Vaslui.
 
Șoferul microbuzului a povestit că Loganul a venit cu viteză spre el. A încercat să evite impactul și a tras de volan dreapta dar a fost lovit în partea din stânga față și a fost aruncat în afara părții carosabile.
 
Polițiștii iau în calcul și varianta ca tatăl celor doi copii să fi adormit la volan astfel explicându-se lipsa de reacție a acestuia.
 
Sursa foto: vremeanoua.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii