Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:44 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rusalii însângerate pe şoselele din Constanţa (galerie foto)

ro

02 Jun, 2015 00:00 1720 Marime text
Un tânăr şi-a pierdut viaţa într-un accident rutier pe care chiar el l-a provocat, iar un şofer băut a rănit doi oameni şi a avariat cinci maşini într-un alt incident petrecut pe şosele, chiar în seara de Rusalii.
 
Poliţiștii rutieri au fost sesizaţi, duminică seară, cu privire la producerea unui accident rutier, la ieșirea din comuna Mereni spre Osmancea, judeţul Constanţa, pe DJ 391. O maşină a părăsit carosabilul şi s-a rostogolit de mai multe ori pe câmp, într-un lan de grâu. Tânărul de 31 de ani tocmai plecase de la fratele său. După ce pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea“ l-au scos din maşina făcută zob, medicii s-au luptat minute în șir să-l resusciteze pe șofer, însă nu au mai avut cum să-i salveze viaţa. Medicii legişti vor stabili, după necropsie, dacă nefericitul şofer consumase alcool înainte de a se urca la volan.
 
Tot duminică seară a avut loc un accident şi pe strada Soveja, în zona Tomis III. În evenimentul rutier au fost implicate cinci autoturisme, iar două persoane au fost rănite ușor.
 
Accidentul a fost produs de un bărbat aflat sub influenţa băuturilor alcoolice. El a pătruns pe contrasens şi a acroşat un alt autoturism. De aici a pornit nebunia, căci au mai fost lovite încă trei maşini de pe ambele sensuri de mers. Două dintre ele erau autovehicule de lux. Şoferul conducea şi el un Audi şi se afla în maşină cu fiul său, în vârstă de cinci ani. Bărbatul a fost pus să sufle în aparatul Dragger şi s-a constatat că avea o alcoolemie de 0,62 la mie.
 
Fiul conducătorului auto a primit îngrijiri la locul accidentului, într-o autosanitară, dar nu a necesitat transportul la spital. Traficul în zonă s-a desfășurat cu dificultate timp de peste o oră, iar șoferii implicaţi în incidentul rutier, nervoși din cale afară, au vrut să îl ia la bătaie pe şoferul vinovat, însă spiritele s-au mai calmat la sosirea agenţilor de la Poliţia Rutieră.
Sursa foto: Facebook Info Trafic Constanta
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii