Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:12 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rezultatele necropsiei Bărbat găsit mort în propria casă din cartierul Palas

ro

09 Nov, 2015 00:00 2073 Marime text

 
Oamenii legii au fost chemaţi, sâmbătă, pe strada Trotuș, la o casă din cartierul Palas. Poliţiştii au intrat în casa indicată de vecini şi au găsit un bărbat mort, care s-a dovedit a fi proprietarul casei. Omul avea 75 de ani şi era pensionar. Trăia din pensie şi îşi închiria de câţiva ani casa. La un moment dat, victima căzuse în patima beţiei, dar se lăsase. În schimb, de data asta nimerise nişte chiriaşi care căzuseră în patima beţiei.
 
În casă au fost descoperite mai multe urme de sânge, iar printre ipotezele luate în calcul de poliţişti a fost şi cea a unei crime, iar suspecţii ar fi cei trei chiriaşi. Când au fost luaţi la întrebări de poliţişti, cei trei bărbaţi abia au putut îngăima nişte răspunsuri, ridicau din umeri şi spuneau că nu ştiu mai nimic. Ei se aflau însă sub influenţa alcoolului. Pentru a încerca să afle ceva de la ei, oamenii legii i-au dus la Secţia 4 de Poliţie şi au fost audiaţi toată noaptea.
 
Trupul neînsufleţit al pensionarului a fost dus la morgă, iar necropsia a arătat că bărbatul a murit în urma unui infarct.
 
Cercetările în acest caz continuă pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs tragicul eveniment. Ancheta a fost preluată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii