Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:30 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reţinut de poliţişti după ce a tâlhărit o pensionară, în Lipniţa

ro

27 Aug, 2014 00:00 1979 Marime text
Poliţiştii din Lipniţa au fost sesizaţi, la sfârşitul săptămânii trecute, de o femeie de 84 de ani, din comună, despre faptul că a surprins în locuinţa sa un tânăr în vârstă de 19 ani, localnic. Bătrâna i-a anunţat pe oamenii legii că băiatul, pe care l-a prins în timp ce îi scotocea în cameră, de unde i-a sustras suma de 1.880 de lei, a agresat-o.
 
Conform Biroului de presă al IPJ Constanţa, din primele cercetări a rezultat că fapta ar fi fost comisă de M. Peruşan, de 19 ani, din Lipniţa, iar drept complice ar fi avut un minor în vârstă de 15 ani.
 
Poliţiştii au recuperat 1.372 de lei din suma sustrasă, predându-i părţii vătămate. Ancheta este continuată pentru documentarea activităţii infracţionale a celor două persoane, care sunt cercetate pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată.
Tânărul de 19 ani a fost reţinut, ieri după-amiază, de poliţişti, pentru 24 de ore, fiind introdus în arestul IPJ Constanţa. El va fi audiat azi de procurori şi, ulterior, va fi prezentat în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii