Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:01 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Antifrauda mai dă o lovitură la Constanţa Restaurantul Mesopotamia, închis pentru 30 de zile (galerie foto)

ro

02 Apr, 2015 00:00 3743 Marime text
Restaurantul tip fast-food Mesopotamia, situat în City Park Mall, a fost închis de inspectorii ANAF pentru 30 de zile.
 
„Din păcate, abuzurile ANAF nu au limite. Toţi clienţii noştri ştiu regula la Mesopotamia: reveniţi cu bonul în 2-3 minute! Dar inspectorii ANAF nu sunt de aceeaşi părere... Avem un sistem fiscal defect, iar defecţiunea cea mai mare e în conducerea ANAF, care face abuz cu orice control pe regulă: dacă tot am venit (de citit «am fost trimişi»), nu plecăm fără minimum de amendă şi suspendarea activităţii de minimum o luna, că, deh, noi suntem marii inspectori! Ruşine, ANAF!“, scrie, pe Facebook, un utilizator.
 
Mai mult, pe pagina oficială de Facebook a restaurantului a fost postat mesajul „20 de salariați, angajați ai Mesopotamiei din City Park Mall Constanța, au rămas, de marţi, 31.3.2015, fără loc de muncă! Opriți abuzurile ANAF!!!“, însoțit de o fotografie înfăţişându-i, probabil, pe tinerii rămași fără job, cel puțin temporar.
 
În același mesaj, cititorii sunt îndemnați să participe astăzi la protestul organizat la Constanța împotriva acțiunilor ANAF.
 
Pe de altă parte, contactaţi telefonic, reprezentanţii firmei au refuzat să comenteze situaţia.
 
Conform Registrului Comerţului, Fast Food Mesopotamia SRL a fost înfiinţată în anul 2012 şi are un capital social de 200 de lei. Asociaţi sunt Sorin Jianu, născut în 1970, la Negru Vodă, şi Maria Jianu, născută în 1978, la Constanţa, care deţin 90%, respectiv 10% dintre părţile sociale.
 
Conform vrajitorul.eu, firma a raportat, la finalul anului 2013, un profit net de 1.780 de lei, 21 de salariaţi şi o cifră de afaceri de aproape 1,5 milioane de lei. Lanţul Mesopotamia deţine în ţară opt fast-food-uri, în Constanţa, Bucureşti, Iaşi, Suceava şi Craiova.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii