Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:01 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Refuzul ministrului de a organiza concursuri“ Protest pe trotuarul din fața MAI! Ce șefi împuterniciți avem la Constanța

ro

07 May, 2021 00:00 2080 Marime text
  • La nivelul județului Constanța, împuterniciți șefi ai structurilor MAI sunt chestorul de poliție Constantin Adrian Glugă - inspector șef al Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, și, respectiv, colonelul Cristian Mihail Amarandei, inspector șef al ISU Dobrogea.

Sindicatul Europol anunță că luni, 10 mai 2021, între ora 08:00 - 16:00, va desfășura, pe trotuarul din fața MAI, o acțiune de protest față de „refuzul ministrului Lucian Bode de a organiza concursuri pentru funcțiile de conducere“, după se precizează într-o postare în mediul online.

„Situația în momentul de față este dramatică, ajungându-se ca ponderea celor împuterniciți/desemnați în funcții de conducere să fie mai mare decât a șefilor care au ocupat aceste posturi prin concurs“, se mai arată în mesajul celor de la Sindicatul Europol.

La nivelul județului Constanța, împuterniciți șefi ai structurilor MAI sunt chestorul de poliție Constantin Adrian Glugă - inspector șef al Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, și, respectiv, colonelul Cristian Mihail Amarandei, inspector șef al ISU Dobrogea.

Amintim, Constantin-Adrian Glugă a fost împuternicit inițial în fruntea Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, după pensionarea comisarului șef Constantin Dancu, cu data de 1 iulie 2020.

Asta în timp ce colonelul Cristian Mihail Amarandei, șeful ISU Botoșani, a preluat conducerea ISU Dobrogea începând din 4 februarie 2021.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și

Conducere nouă la ISU Dobrogea? Ce a declarat colonelul Amarandei, șeful ISU Botoșani
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii