Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:42 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Recuzări şi audieri reluate în dosarul "Vasea"

ro

18 Dec, 2010 00:00 4565 Marime text
4_interlopi_-_fratii_Vasea.jpgDupă mai bine de trei ani de amânări succesive, procesul în care renumiţii fraţi Vasea sunt judecaţi pentru tentativă de omor calificat şi alte infracţiuni comise cu violenţă, a reînceput la Tribunalul Constanţa.

Disperaţi de reluarea cursului firesc al procesului, Miţu şi Traian Vasea, alături de ceilalţi inculpaţi, Cristian Marian Gheorghiu zis Cristel şi Victor Şerban zis Gogu, au încercat, prin avocaţii lor, să împiedice în orice chip desfăşurarea procesului. În acest sens, avocaţii au formulat cereri de recuzare a instanţei, pe motiv că suspecţilor li s-ar încălca drepturile prevăzute de Constituţia României, dar şi de Curtea Europeană a Drepturilor Omului. În urma deliberărilor, instanţa a hotărât respingerea solicitărilor de recuzare a completului de judecată format din preşedintele Teodor Gheorghe, şi a decis audierea părţilor vătămate din dosar. Ionuţ Vanghelici şi Stila Sarafu, nume grele ale lumii underground constănţene, au fost doar doi dintre indivizii care au dat declaraţii ieri, povestind instanţei cum fraţii Vasea şi-au coordonat atacul împotriva lui Sarafu în noiembrie 2006, în clubul Imperial Bowling. Audierile au continuat până seara târziu, la ora închiderii ediţiei nefiind încă finalizate.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • kkt 18 Dec, 2010 00:10 omorati cu toti, jigodiile astea ordinare...niste gunoaie de bagabonti care cred ca daca tipa mai tare sperie pe toata lumea...cate un glonte in cap merita jigodiile astea