Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:42 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Recrutare din sursă internă Se caută şef pentru Biroul de Contrainformaţii şi Securitate Constanţa

ro

03 Mar, 2013 22:32 1368 Marime text
Departamentul de Informaţii şi Protecţie Internă organizează concurs pentru ocuparea postului de conducere vacant prevăzut cu funcţia de şef al Biroului de Contrainformaţii şi Securitate din cadrul Serviciului de Informaţii şi Protecţie Internă Constanţa.

Recrutarea se va face din sursă internă, din rândul ofiţerilor care îndeplinesc condiţiile legale de participare. Concursul se va desfăşura la sediul Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă, la data de 22 martie, ora 10.00, şi va consta în susţinerea unui interviu pe subiecte profesionale (unica probă de concurs). La concurs pot participa numai candidaţii al căror dosar este complet şi corect întocmit. Aprecierea rezultatului final al interviului pe subiecte profesionale se face cu note de la 1 la 10. Va fi declarat „admis” candidatul care are nota cea mai mare şi este notat cu cel puţin 7.00. În situaţia în care mai mulţi candidaţi au aceeaşi notă, este declarat „admis” la concurs candidatul care are cea mai mare vechime în specialitatea postului scos la concurs. Dacă mai mulţi candidaţi au aceeaşi vechime în specialitatea postului scos la concurs, este declarat „admis” candidatul care are cea mai mare vechime în studiile necesare postului scos la concurs. Notele la proba interviu nu pot fi contestate.
De menţionat că, în această dimineaţă, la sediul Departamentului de Informaţii, va avea loc concursul pentru ocuparea postului de conducere vacant prevăzut cu funcţia de şef birou la Serviciul de Informaţii şi Protecţie Internă Constanţa - Biroul Mixt de Informaţii şi Protecţie Internă Port, prin recrutare din sursă internă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii