Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:42 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Recidivist din Constanţa, arestat preventiv Costel Păduraru, cercetat pentru ultraj, a fost prins băut la volan

ro

21 Jul, 2014 00:00 2317 Marime text
Poliţiştii rutieri l-au depistat, sâmbătă noapte, pe un bărbat de 35 de ani, domiciliat în Constanţa, conducând un autoturism pe strada Sănătăţii, din Năvodari, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice (0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat), conform Biroului de presă al IPJ Constanţa. Recalcitrant, acesta a refuzat categoric să fie transportat la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii exacte a alcoolemiei, aşa cum cere legea.
 
Surpriza cea mare au avut-o poliţiştii abia după ce au verificat numele individului în baza de date. Aşa au aflat că suspectul, Costel Păduraru, se afla sub control judiciar. Astfel că acesta a fost reţinut imediat, pe bază de ordonanţă, pe o perioadă de 24 de ore, iar ieri a fost prezentat Judecătoriei Constanţa, instanţă care a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.
 
Costel Păduraru este o mai veche cunoştinţă a poliţiştilor. În septembrie anul trecut, el a fost arestat preventiv după un scandal provocat în zona Gării din municipiul Constanţa. Totul s-a întâmplat într-o noapte când, beat fiind, a agresat, împreună cu un prieten de pahar şi de năravuri, doi poliţişti care patrulau în zonă şi care l-au luat la întrebări. După intrarea în vigoare a noului Cod penal, magistraţii l-au eliberat din arest preventiv şi a primit măsura arestului la domiciliu. Ulterior, a scăpat şi de această restricţie, fiind cercetat în continuare sub control judiciar, cu interdicţia de a părăsi municipiul Constanţa. Măsură pe care el a încălcat-o acum, concomitent cu bifarea unui alt şir de infracţiuni: conducere sub influenţa alcoolului şi refuzul de recoltare a probelor biologice.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii