Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:53 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Războiul“ dintre Nicuşor Constantinescu şi ANI, suspendat de judecătoarea Roxana Bacu (document)

ro

21 Nov, 2014 00:00 2036 Marime text
După şase termene, procesul intentat Agenţiei Naţionale de Integritate de preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Daniel Constantinescu, a fost suspendat, „conform art. 64 alin. 4 Cod pr. Civilă“.
 
Decizia a fost luată, ieri, de judecătoarea Roxana Bacu, preşedintele completului de judecată C19 Fond din Curtea de Apel Constanţa. Conform inspectorilor de Integritate, Nicuşor Constantinescu „s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 20.06.2008 - 23.03.2009, întrucât a deţinut, simultan, atât funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, cât şi calitatea de reprezentant al judeţului Constanţa în Adunarea Generală a Acţionarilor în cadrul unei societăţi (...)“. Potrivit unor surse avocăţeşti, procesul a fost suspendat până la soluţionarea unei căi de atac exercitate împotriva încheierii din data de 18 septembrie, când a fost respinsă cererea de intervenţie accesorie ca inadmisibilă.
 
Aşa cum arătam şi în ediţiile trecute, judecata în acest dosar a fost condusă de magistratul Costinel Moţîrlichie, iar după plecarea acestuia, preşedinţia completul de judecată C19 Fond a fost preluată de Roxana Bacu.
 
În secţiunea „Documente “ poate fi citit comunicatul ANI privind constatarea stării de incompatibilitate în cazul lui Nicuşor Constantinescu.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii