Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:17 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rănite în accidente rutiere

ro

13 Apr, 2013 00:00 1538 Marime text
Trei persoane au ajuns în atenţia medicilor după ce au fost implicate în două accidente rutiere.

Potrivit lucrătorilor Serviciului Rutier Constanţa, la data de 11 aprilie, în jurul orei 15.15, Florin Trandafir, de 44 de ani, din Constanţa, a condus un autoturism pe aleea din faţa Policlinicii Spitalului Judeţean Constanţa, unde a urcat pe trotuar pentru a trece pe lângă un alt autoturism care intra în parcarea etajată a spitalului. La acel moment, susţin poliţiştii, şoferul a surprins-o şi accidentat-o pe Ela Metieş, de 45 de ani, din Constanţa, care se afla pe trotuar.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a pietonului.

După producerea accidentului, continuă oamenii legii, conducătorul auto a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, fiind identificat şi depistat ulterior.

Câteva ore mai târziu, Adrian Georgescu, de 48 de ani, din Constanţa, a condus un autoturism în incinta Direcţiei Regionale Vamale Constanţa, situată pe bulevardul Tomis. La un moment dat, acesta ar fi efectuat manevra de mers înapoi, unde a surprins-o şi accidentat-o pe Alina Doina Dima, de 32 ani, din Constanţa, şi pe copila acesteia, de numai cinci ani, care se deplasau pe aleea din parcare, prin spatele autoturismului. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a pietonilor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii