Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:17 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Raim din Mangalia, încătuşat de procurorii Anticorupţie

ro

21 Feb, 2014 00:00 5393 Marime text
Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) Constanţa au desfăşurat, ieri dimineaţă, sprijiniţi de Serviciul de Investigaţii Criminale din Poliţia Judeţului, mai multe percheziţii domiciliare în Mangalia. La finalul acţiunii, Iuzeir Raim, administrator al unei societăţi comerciale, şi Iusein Sinan Suliman, au fost reţinuţi pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă. Conform DNA, Iuzeir Raim este suspectat de înşelăciune şi şantaj, asta în timp ce în sarcina lui Iusein Sinan Suliman s-a reţinut infracţiunea de complicitate la şantaj.

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie Constanţa informează că din ordonanţa de punere în mişcare a acţiunii penale a rezultat că, în luna martie a anului 2012, în urma vânzării unui imobil situat în Portul Turistic Mangalia, Iuzeir Raim a promis că va achita unei persoane vătămate suma de 33.000 reprezentând contravaloarea unui autoturism marca Mercedes. „Această sumă de bani reprezenta o parte a prestaţiei promise de inculpat în schimbul imobilului dobândit de la partea vătămată. Inculpatul însă nu a achitat acesteia din urmă decât suma de 13.000 de euro, iar ulterior, la începutul lunii noiembrie 2013, ajutat de Suliman Iusein Sinan şi de o altă persoană, a exercitat ameninţări cu acte de violenţă asupra persoanei vătămate. Scopul acestora era de a determina persoana vătămată să renunţe la încercarea de a recupera de la inculpatul Iuzeir Raim, pe căi legale, restanţa de 20.000 de euro”, conform procurorilor Anticorupţie. Ieri, DNA Constanţa a dispus reţinerea celor doi bărbaţi pentru 24 de ore.
Conform datelor oficiale, numele lui Iuzeir Raim apare într-o întreprindere individuală cu sediul în Mangalia şi cu obiect de activitate „intermedieri în comerţul cu produse diverse”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii