Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:24 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Radu Mazăre şi prima conferinţă a comisarului-şef Despescu

ro

17 Apr, 2014 00:00 2483 Marime text
Comisar-şef de poliţie dr. Bogdan Despescu a susţinut, ieri, prima conferinţă în calitate de inspector-şef al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa.
 
În cadrul evenimentului, Despescu a prezentat acţiunile pe care poliţiştii constănţeni le vor derula premergător şi în perioada sărbătorilor pascale. Noul şef al IPJ Constanţa a vorbit şi despre vizita, de zilele trecute, a lui Radu Ştefan Mazăre, edilul municipiului Constanţa, cercetat de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie pentru luare de mită şi fals în declaraţii. Mai exact, comisar-şef de poliţie Bogdan Despescu a fost întrebat dacă o persoană aflată sub control judiciar, aşa cum este primarul, are voie să întârzie la întâlnirile stabilite cu ofiţerii biroului de supravegheri judiciare. Evaziv, Despescu a răspuns: „Procedurile sunt stabilite la nivelul Inspectoratului General al Poliţiei Române. Nu este o chestiune foarte rigidă. Noi ne conformăm întocmai. (...) Toate situaţiile sunt verificate de colegii mei. În cazul în care sunt abateri de la norme, noi nu facem altceva decât să-i sesizăm pe cei în drept“.
Amintim că Radu Mazăre s-a prezentat, marţi, la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, conform programului de supraveghere. Primarul a întârziat 15 minute, după cum chiar el a declarat jurnaliştilor, afirmând că speră să nu fie certat.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii