Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:36 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Radare la pândă. Ce le-a reproşat o tânără poliţiştilor care au depistat-o cu viteză aproape dublă faţă de cea legală. Portretul vitezomanului

ro

04 Apr, 2019 07:34 4369 Marime text
Zeci de radare i-au pândit pe şoferi, pe drumurile din toată ţara, iar recolta a fost pe măsură.

Un vitezoman din Sibiu a fost prins cu 127 de kilometri pe oră. Ştia de acţiunea poliţiştilor, dar a găsit o scuză originală: "M-a enervat cineva care stătea pe banda doi".

La ieşirea din Bucureşti, poliţiştii au oprit maşină după maşină. O tânără vitezomană a fost surprinsă conducând cu 122 de kilometri pe oră.

Mai avea un pic şi intra în parapet. „Din cauza voastră”, le-a reproşat şoferiţa.

Printre vitezomani a fost depistat şi un preot. Şi el a avut cuvinte de scuză. „Mă grăbeam”, le-a spus acesta deşi poliţiştii nu-l întrebaseră.

Mulţi dintre şoferi au fost ochiţi cu radarul-pistol, care nu poate fi detectat datorită sistemului antibruiere.

 "Este tânăr, şi-a luat de puţin timp permisul şi conduce o maşină cu mulţi cai putere" este portretul vitezomanului făcut chiar de Poliţia Română, după ce a analizat toate amenzile pentru viteză, potrivit observator. 

"Boala vitezei" o mai au şi unii dintre cei care conduc maşini de serviciu. Nici după ce au fost implicaţi în accidente, mulţi români nu renunţă la această pasiune.

Sursa foto: Arhiva ZIUA de Constanta
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Vasilica 04 Apr, 2019 16:32 Lucrez pe TIR Germania. Disciplina se face cu legea. Masura e foarte ok, dar politicienii sa faca ceva si cu infrastructura ca nu se mai satura de furat.