Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:03 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Purtător de cuvânt al Poliției Române despre mașinile de pe contrasens pe A2 Șoferi identificați. S-au ridicat permise. Vezi și părerile cititorilor noștri

ro

21 Jul, 2021 07:27 6690 Marime text
  • Georgian Drăgan, purtătorul de cuvânt al Poliției Române, a declarat, la Antena 3, că o parte dintre șoferii care au mers pe contrasens pe autostrada A2 și A4, în Constanța, au fost identificați.
 

„Colegii mei din cadrul Biroului de Poliție Autostrada A2 București-Constanța fac verificări pentru depistarea persoanelor, pentru că o parte din ele au fost identificate, se știe identitatea acestora și domiciliul și se fac verificări pentru depistarea lor și pentru luarea măsurilor legale.
În acest caz, pentru fapta pe care au comis-o, vor fi sancționați și contravențional, însă li se vor reține și permisele de conducere pentru o perioadă de 60 de zile”, a declarat într-o intervenție telefonică la Antena 3 Georgian Drăgan, purtătorul de cuvânt al Poliției Române.


Georgian Drăgan a fost întrebat dacă există sisteme de monitorizare pe autostrada A2 sau au făcut acele verificări în baza filmulețelor realizate de șoferii participanți la trafic, iar acesta a răspuns:

„Pe autostradă sunt și camere ale administratorului drumului, care pot fi folosite la nevoie, însă, în situația de față, vorbim de aceste imagini ale mai multor participanți la traficul rutier, care au fost vizionate de colegii mei și au fost identificate autoturismele respective și conducătorii acestora și vor fi luate măsurile legale în acest caz”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Române.
 
Poliţiştii au reţinut deja permisele a trei dintre cei 20 de şoferi care au intrat pe contrasens, pe Autostrada Soarelui.
 
IGPR promite că toţi vor fi sancţionaţi
 
Opinia cititorilor ZIUA de Constanța


Referitor la articolul al cărui link îl vom insera în finalul acestui material cititorii au fost împărțiți cel puțin în două tabere: una de partea celor care au întors din drum pe autostradă ignorând pericolele iar cealaltă, vehementă, în fața unor asemenea încălcări ale regulilor de circulație.
 
Iată mai jos și o parte a părerilor care pot fi accesate pe pagina Facebook/ZIUA de Constanța: 

-România educată!
-În Vest sunt mai multi ca la noi, care fac asa greseli;
-Si mai vrem autostrazi. bine ar putea guvernul sa faca...dar cu conditia sa nu aiba semne de circulatie...decat sa dea banii pe ele...mai bine de banii aia...sa faca mai multe benzi...sa aiba lumea loc de "manevre"...
-Permisele suspendate pe 5 ani sa se invete minte ......
-S-au speriat și făceau stânga-împrejur pe autostrada?Pai puteau merge pana la prima ieșire și se duceau pe unde voiau.Ăștia merita sa li se ia permisul definitiv.
- Ar trebui permisele suspendate definitiv
-Si Politia? verifica centurile sau ce facea? siguranta si increderea doar o iluzie.... in orice tara civilizata erau arestati, la noi politia da explicatii de ce incalca idiotii regulile.
-Garda fileaza Năvodari și bdul Lăpușneanu, sa nu care cumva sa se depășească 50km h. Se merge pe autostrada fără lumini, se sta la 20 cm în curul mașinii, astea nu se vad.
-Vai de capul nostru!
-Niște nenorociți. permisul 1 an suspendat amendă çît se poate de mare.lmai vrem și autustrăzi.
-Astia fac expre pentru ca sunt niste frustrati dereglati mental .
-bangladesh
-Ce tara de inapoiati am ajuns!!!!
-Ferească Dumnezeu...ăștia chiar au luat permisul de conducere cu bani!
-Cred ca filmarea este după accidentul in lanț când autostrada sa închis și ia întors pe toți la prima ieșire …așa ca hai sa nu exageram …
-Au dat la radio că la Fetești ,din neatenție, o hoardă Mongolă" a intrat pe contrasens și se îndreptă spre Constanța făcând prăpăd printre cei cu permise luate online.
-N-avem 4-5 benzi pe sens , si avem volan pe dreapta… asa e “pa anglea” …
-India, 🤣🤣au văzut și țăranii prima oara autostrada în viata lor 😂🇮🇳
-Râdem, glumin, dar suntem pe o cale critica, dacă vom continua asa sigur ne ducem spre un haos din care cu greu vom ieși......ar trebui ca sesizarea autorităților sa vina automat și cu ajutorul acestor filmări, cei care se cred ZEI sa li se anuleze pe…Vezi mai mult
-Cu siguranta exista o explicatie. Este unul nenernic si circula pe contrasens dar nu atatia la rand.
-Poliția rutieră și Serviciul Control autostradă ??..salarii mari ,avantaje peste avantaje ,pensii speciale ,iar țara parcă-i "sat fără câini"! Face fiecare ce vrea -Avem șoferi de elita
-Rîdem dar nu este rîsul nostru, asa ceva nu trebuie sa se întimple........
-Welcome to România
-Sa nu mai ne plângem că nu avem autostrăzi.Salava Domnului că nu avem mai multe.
-Dar dintre astia care au făcut prostia asta, nu este pe grup nici măcar 1? Chiar as fi curios ce explicație au pentru ca sunt piloți camicaze!
-Astia te baga-n ceata, nu mai stii daca te duci sau te intorci de la Bucuresti
-Așa-i când au permis toți cocalarii....
-Ne meritam soarta!!! Ca sa circuli pe autostrada ai nevoie de multttaaaa educatieeee!!!!
-echipaje de poliție din 5 în 5 km, camere, radare și legi fără tocmeală! la pușcărie!
-Au curajul să facă și așa în alte țări ? eu cred ca nu
-Dovada clara ca România nu are nevoie de autostrăzi!! 80% nu știu sa le folosească.
 
Reamintim că luni după amiază în mediul online,au apărut o serie de filmulețe cu imagini incredibile surprinse, pe Autostrada A2,  concomitent și spre București și spre Constanța.
 
Asta în contextul în care de vineri încoace numai de caramboluri auzim pe această autostradă unde numai o minune a făcut să nu fie și accidente mortale.
 
În rest numai copii, bărbați, femei, ajunși la spitale, mașini distruse.

Cel mai mare carambol a avut loc vineri dimineață eveniment rutier în care au fost existat circa 16 victime și peste 50 de mașini avariate.
 
Revenind la situația de luni seara, dintre orele 18.00-19.00, trebuie să spunem că în filmulețele postate, de utilizatori ai Facebook-ului, câteva zeci de maşini merg pe contrasens pe autostradă, spre spaima şoferilor care circulau regulamentar.
 
Sursa foto: Capturi video Facebook
 
Mai citește și 

Autostrada Soarelui unde se circulă pe același sens, și spre București, și spre Constanța. Imagini stupefiante. Ce spune IPJ Constanța (galerie foto)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii