Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:35 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Purta însemnele Ministerului Apărării Naţionale Cum a fost posibilă tragedia din Gara Constanţa

ro

15 Mar, 2013 00:00 1443 Marime text
În urmă cu două seri, la ora 19.45, poliţiştii Postului Transporturi Feroviare Constanţa au fost sesizaţi de impiegatul de serviciu despre faptul că în staţia CF Constanţa, între o linie de cale ferată şi peronul I se află o persoană căzută. Organele de anchetă spun că bărbatul purta o vestă ce avea însemnele Ministerului Apărării Naţionale.

Deplasându-se la faţa locului, poliţiştii au observat că în zona indicată se află un bărbat, prezentând multiple traumatisme. Bărbatul în cauză avea vârsta cuprinsă între 55 şi de 60 ani, înălţime de 1,70 m, păr grizonat, ten deschis, fiind îmbrăcat cu blugi de culoare crem, vestă de culoare kaki cu imprimeu, încălţat cu papuci tip sabot de culoare neagră şi purta o şapcă din material textil de culoare neagră. La faţa locului a sosit un echipaj SMURD, aceştia constatând decesul persoanei. Victima nu a fost identificată, neavând asupra sa acte de identitate. Persoana a fost ridicată şi transportată la Morga Cimitirului Central Constanţa, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzelor decesului.
Cercetările sunt continuate de către poliţişti, în vederea identificării bărbatului şi a stabilirii cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului. Poliţiştii nu au reuşit încă să stabilească identitatea victimei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii