Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:54 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Protestatarii, în instanţă vinerea viitoare Procesul pentru manifestările din Constanţa se judecă mai repede

ro

21 Jan, 2012 00:00 1983 Marime text
07_Palaz__protest_Mavrodin.jpgProgramat iniţial să se desfăşoare abia în luna iunie, procesul intentat de prefectul Claudiu Iorga Palaz şi privind protestele din Constanţa se va judeca pe data de 27 ianuarie, după ce instanţa Tribunalului Constanţa a admis cererea reprezentantului Guvernului de a se preschimba termenul de judecată.

Decizia a fost luată în dosarul cu numărul 582/118/2012 al Tribunalului, în care prefectul judeţului Constanţa figurează ca reclamant, iar primarul municipiului Constanţa, Radu Ştefan Mazăre, este pârât. În urma hotărârii instanţei de judecată, contestaţia prefectului va fi judecată vinerea viitoare, în loc de 15 iunie, cum se stabilise iniţial. Amintim că, în urmă cu patru zile, Prefectura Constanţa a anunţat că „în conformitate cu prevederile legale, prefectul a promovat în contencios administrativ o acţiune pentru anularea parţială a avizului pe care Radu Mazăre l-a acordat Asociaţiei «Haiducilor», condusă de Nicolae Mavrodin, care a solicitat acordul primarului pentru organizarea unei adunări publice în faţa prefecturii". La momentul respectiv, Claudiu Palaz a declarat că în mod categoric nu poate fi de acord ca „în faţa prefecturii să se organizeze foc de tabără şi petreceri tradiţionale haiduceşti, cu muzică, satiră şi umor, şi nici să se amplaseze corturi cu băuturi răcoritoare, produse alimentare şi produse tradiţionale cu specific haiducesc, aşa cum a permis Mazăre". „Am impresia că primarul este total rupt de realitatea locală şi naţională, de când îşi petrece timpul mai mult prin ţările calde, căci chiar nu pot înţelege cum a putut să confunde o manifestare publică de protest cu o petrecere câmpenească", a declarat Palaz la momentul respectiv.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ionica 21 Jan, 2012 10:43 Chiar se vorbeste despre HAIDUCI fara ca lumea sa fie lamurita ca de cand au aparut miscarile haiducilor acestia nu faceau decat sa atace pe cei BOGATI si dadeau cele furate la saraci ! Deci HAIDUCII lui Mavrodin se vor hoti? Si daca DA,atunci cine sunt Bogatii ce-i vor jefui si mai ales cui vor imparti cele jefuite? Mai cititi si DEX-ul!!!