Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:06 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proiect HG pentru drepturi de diurnă, cazare, şi hrană ale personalului militar şi civil aflat la misiuni în afara teritoriului statului român (documente)

ro

25 Oct, 2018 02:23 3301 Marime text
Ieri, pe pagina oficială de internet a Ministerului Apărării Naţionale, a fost lansat, la Capitolul Transparenţă decizională, un Proiect de Hotărâre de Guvern pentru stabilirea drepturilor de diurnă, cazare, hrană, facilitarea legăturii cu familia, recreere şi transport ale personalului militar şi civil participant la misiuni şi operaţii în afara teritoriului statului român.
 

În acest sens, potrivit prevederilor Legii nr. 52/2003 privind transparenţa decizionala în administraţia publică, Ministerul Apărării Naţionale supune consultării publice, precum şi consultarii preliminare interinstituţionale acest proiect de act normativ.

Propunerile, sugestiile şi opiniile persoanelor interesate cu privire la acest proiect de act normativ sunt aşteptate pe adresa de e-mail dgj@mapn.ro, în termen de 10 de zile de la afişare.


Anexat, postăm, la Secţiunea Documente a acestui material Nota de fundamentare precum şi Proiectul de Hotărâre de Guvern, aşa cum sunt postate pe pagina de internet a MapN.
 
Sursa foto: Arhivă ZIUA de Constanta
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ciprian 25 Oct, 2018 12:10 Art. 3 eu zic ca va avea un impact covarsitor asupra bugetului statului. Imi si inchipui un militar din Afganistan care vede moartea in fata, gandindu-se cat de bine se va distra el in ziua respectiva cu 1 euro. Poate o pune de un pocheras cu doamna cu coasa ca de 1 euro e o suma si isi permite sa mai si piarda. Rusine