Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:33 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Profesor de sport din Topolog, acuzat că a întreținut raporturi sexuale cu elevele

ro

18 Sep, 2020 18:39 5778 Marime text
  • În urma cercetărilor, au fost identificate până în prezent un număr de trei victime, cu vârste cuprinse între 14 și 15 ani, pe care inculpatul le-ar fi determinat prin influența pe care o avea asupra lor ca, în perioada aprilie – iulie 2020, să întrețină mai raporturi sexuale normale și orale, spun procurorii.
UPDATE 2:

Profesorul de sport a contestat mandatul de arestare preventivă emis pe numele său de Judecătoria Babadag. Ultimul cuvânt asupra arestării sale îi revine Tribunalului Tulcea.


UPDATE:

În această seară, Judecătoria Babadag a decis arestarea preventivă a profesorului de sport și a decis emiterea de îndată a mandatului de arestare, valabil pentru 30 de zile. Profesorul poate face contestație la tribunal împotriva arestării.


Caz șocant în comuna tulceană Topolog!

Un profesor de sport ce preda în localitate a intrat în atenția procurorilor, după ce a fost acuzat de mama unei eleve de 14 ani că ar fi întreținut raporturi sexuale cu aceasta, dar și cu alte colege ale sale din școală.

La aceste momente, bărbatul se află în custodia poliției, după ce a fost reținut pentru 24 de ore și s-a propus instanței arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

Cazul este instrumentat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Babadag.

Până la pronunțarea unei sentințe definitive de condamnare în cauză, profesorul de sport se bucură de prezumția de nevinovăție.

Iată comunicatul remis de Parchetul Judecătoriei Babadag în urmă cu scurt timp:

Parchetul de pe lângă Judecătoria Babadag, prin purtătorul său de cuvânt, aduce la cunoștință opiniei publice următoarele:

-    Procurori din cadrul acestei unități au dispus, în data de 18.09.2020, punerea în mișcare a acțiunii penale împotriva inculpatului A.A.M., în vârstă de 29 de ani, reținându-se în sarcina acestuia săvârșirea a trei infracțiuni de act sexual cu un minor în formă continuată, fapte prevăzute și pedepsite de 3 x art. 220 alin. 1 și 3 lit. b din Codul Penal, cu toate cu aplicarea art. 35 alin. 1 din Codul Penal – art. 36 din Codul Penal și art. 38 alin. 1 din Codul Penal.

În fapt, organele de cercetare penală ale Postului de Poliție Topolog din cadrul IPJ Tulcea au fost sesizate de mama minorei M.A.A., cu privire la faptul că profesorul de educație fizică și sport al fiicei sale ar fi întreținut în mod repetat cu aceasta, precum și cu alte eleve ale școlii gimnaziale din localitate, mai multe raporturi sexuale.

În urma cercetărilor, au fost identificate până în prezent un număr de trei victime, cu vârste cuprinse între 14 și 15 ani, pe care inculpatul le-ar fi determinat prin influența pe care o avea asupra lor ca, în perioada aprilie – iulie 2020, să întrețină mai raporturi sexuale normale și orale.

Inculpatul A.A.M. a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, iar în data de 18.09.2020 procurorul a solicitat Judecătoriei Babadag luarea măsurii arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

Facem precizarea că punerea în mișcare a acțiunii penale și dispunerea de măsuri preventive sunt instituții reglementate de Codul de Procedură Penală, care nu pot, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): Arhiva ZIUA de Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii