Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:22 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prodecanul Armeanu „Vreau să păstrăm situaţia de linişte din Barou"

ro

03 Mar, 2011 02:25 6151 Marime text
cap_8.jpgCinci avocaţi constănţeni au intrat în cursa pentru funcţia de decan al Baroului Constanţa. Ieri, în ultima zi a înscrierilor, cinci avocaţi îşi depuseseră candidatura pentru a deveni decanul baroului. Celor trei candidaţi iniţiali, avocaţii Sorin Calafus, Doina Mazăre şi Gabriel Grigore, li s-au mai adăugat actualul prodecan, avocatul Apostol Armeanu, şi Ion Calipetre.

Contactat telefonic, prodecanul Baroului Constanţa a precizat că s-a înscris în această cursă pentru a duce mai departe munca bună depusă de Consiliul Baroului şi de decanul în funcţie, avocatul Ion Popescu, în acest mandat. „După părerea mea, Consiliul Baroului şi actualul decan au lucrat bine în acest mandat, au fost rezolvate multe probleme ale profesiei, mai ales pentru avocaţii tineri, iar aici mă refer la veniturile obţinute în urma asistenţei oferite din oficiu. La momentul de faţă, problemele privind restanţele pentru sumele cuvenite avocaţilor din oficiu nu mai sunt presante", a precizat Apostol Armeanu. De asemenea, acesta a mai precizat că „discuţiile cu cei care conduc instanţele trebuie să continue de aceeaşi manieră". „Candidatura mea vizează păstrarea situaţiei de normalitate şi linişte din Baroul Constanţa, dar şi păstrarea celor realizate până în prezent. În acest sens, sper că vom reuşi să facem acest lucru, cu sprijinul consilierilor din noua echipă, consilieri ce sper să fie aleşi mai ales din rândul tinerilor avocaţi", a conchis prodecanul Baroului Constanţa. De menţionat că ieri a fost ultima zi în care doritorii îşi puteau depune candidaturile la Barou, fie pentru funcţia de decan, fie pentru posturile de consilieri.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • LOL 03 Mar, 2011 12:29 " Consilierii din randurile tinerilor avocati " ... Asta e trimitere directa la fostul coleg de birou , Dl Filisan !