Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:57 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Prinţul Raţiu”, acuzat de lipsire de libertate şi proxenetism Andrei Valentin Prisecaru, condamnat la Constanţa, căutat în SUA

ro

30 Jul, 2014 00:00 4383 Marime text
Andrei Valentin Prisecaru, de aproape 40 de ani, din Bucureşti, alias „Prinţul Raţiu”, condamnat la închisoare cu executare, este de negăsit. Pentru identificarea bărbatului, Inspectoratul General al Poliţiei Române a decis ca „Prinţul Raţiu” să fie adăugat pe lista persoanelor urmărite, unde se află şi în prezent. Din câte se pare, Andrei Valentin Prisecaru se află în Statele Unite ale Americii, unde a plecat înainte ca judecătorii Curţii de Apel Constanţa să-l trimită pentru mulţi ani în spatele gratiilor.

„Prinţul Raţiu” a fost încătuşat la data de 2 noiembrie 2011, pentru lipsire de libertate în mod ilegal şi proxenetism în modalitatea îndemnării la practicarea prostituţiei. Concret, în sarcina lui Prisecaru s-a reţinut că, în perioada 20.10.2011 - 26.10.2011, a lipsit de libertate în mod ilegal o tânără în vârstă de 22 de ani, într-un apartament din Vila Maria, situată în staţiunea Mamaia, şi a îndemnat-o în mod repetat să practice prostituţia cu mai mulţi bărbaţi, în scopul de a obţine foloase materiale. Procurorii mai susţineau la vremea respectivă că bărbatul ar fi solicitat jumătate din veniturile ce urmau să fie obţinute ca urmare a înlesnirii practicării prostituţiei prin găsirea clienţilor. Pe data de 7 februarie, Judecătoria Constanţa a decis condamnarea lui Andrei Valentin Prisecaru, pentru lipsire de libertate în mod ilegal, la pedeapsa de trei ani de închisoare şi la doi ani pentru proxenetism. După contopire, Judecătoria Constanţa a decis ca Prinţul să execute pedeapsa cea mai grea, respectiv de trei ani de închisoare. Nemulţumit, Prisecaru a atacat decizia Judecătoriei Constanţa la Curtea de Apel, instanţă care, la data de 5 decembrie 2013, a menţinut hotărârea primei instanţe. Astfel, Andrei Valentin Prisecaru a fost trimis la închisoare. Înainte de decizia Curţii de Apel Constanţa, bărbatul a plecat în America, unde s-ar afla şi în prezent. Din SUA, Prinţul a postat pe o reţea de socializare un mesaj prin care îşi anunţat apropiaţii că va lupta până la ultima picătură de sânge pentru a demonstra „poporului adevărul cu privire la înscenarea ordinară” pusă la cale împotriva lui de „către mafia drogurilor şi prostituţiei ce conduce oraşul Constanţa şi teleghidează presa”, cu scopul de a-l discredita. „Vă garantez că toate forurile internaţionale pentru drepturile omului vor cerceta legalitatea tuturor hotărârilor de la Constanţa! Moarte mafiei! Să se facă dreptate! Jos cu metodele bolşevice, staliniste de discreditare a tuturor aristocraţilor din România”, a conchis Prisecaru.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii