Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:24 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prinşi în timp ce transportau 170 kg de peşte

ro

25 Jan, 2014 00:00 1174 Marime text
Poliţiştii de frontieră tulceni au depistat două persoane care transportau 170 de kilograme de peşte, fără a deţine documentele prevăzute de legislaţia în vigoare.

În cadrul unei acţiuni pe linia combaterii braconajului piscicol, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Tulcea i-au depistat, în zona portului Tulcea, pe C.N.V., de 38 de ani, şi pe S.A.D., de 42 de ani, domiciliaţi pe raza judeţului Tulcea, în timp ce descărcau saci cu peşte dintr-o ambarcaţiune aflată la malul Dunării şi îi transportau spre un autoturism marca Renault Kangoo, parcat în apropiere.
În urma controlului a fost descoperită cantitatea de 170 de kilograme de peşte din speciile caras şi babuşcă, pentru care nu au putut prezenta documente justificative de provenienţă şi transport. Întreaga cantitate de peşte a fost ridicată în vederea confiscării şi predată unei societăţi comerciale de profil, conform procedurilor legale, iar celor doi bărbaţi le-au fost întocmite actele premergătoare urmăririi penale, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere şi transport peşte fără documente legale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii