Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:54 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prinşi în flagrant la Poarta Albă Amiş Adem, Vasile Stoica, Iusein Demir şi Mustafa Osman rămân după gratii

ro

19 Nov, 2015 00:00 1691 Marime text



Tribunalul Constanţa a respins contestaţiile formulate de inculpaţii Adem Amiş, Vasile Stoica, Osman Mustafa şi Demir Iusein. Astfel, cei patru rămân în arest preventiv. Decizia este definitivă.
 
Reamintim că, la mijlocul lunii octombrie, la Poarta Albă, poliţiştii constănţeni, sub coordonarea procurorului de caz, au reuşit prinderea în flagrant a unor bărbaţi bănuiţi de mai multe furturi din locuinţe.
 
Atunci s-a petrecut o scenă parcă ruptă din filmele poliţiste. O femeie a sunat la 112 să spună că aude zgomote prin casă, iar când s-a dus să vadă ce se întâmplă, a dat peste un individ care a plecat imediat când a văzut-o, fără să ia bunuri sau valori. Femeia spune că l-a văzut pe bărbat când pleca din curte cu alţi indivizi şi că aceştia s-au dus spre o maşină cu care veniseră în zonă.
 
Bărbaţii ar fi fugit cu maşina, iar oamenii legii au pornit în urmărire. Poliţiştii de la Serviciul de Operaţiuni Speciale Constanţa au folosit regulamentar armamentul din dotare, fiind executate opt focuri de armă în plan vertical.
 
Poliţiştii Secţiei 4 Rurale şi ai Serviciului Acţiuni Speciale au reuşit imobilizarea bărbaţilor bănuiţi de comiterea tentativei de furt din locuinţă. Amiş Adem, Vasile Stoica, Iusein Demir şi Mustafa Osman mai sunt suspectaţi de alte două spargeri pe care le-ar fi dat în municipiul Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii