Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:20 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prinşi în flagrant de poliţişti

ro

23 Nov, 2013 00:00 901 Marime text
Poliţiştii Secţiei 3 au fost sesizaţi de către un cetăţean cu privire la faptul că, pe strada Labirint, persoane necunoscute au spart geamul unei societăţi şi sustrag bunuri din interior.
Deplasaţi operativ în zona indicată, oamenii legii i-au identificat pe C. C., de 14 ani, şi pe C. D., de 16 ani, ambii din Constanţa, care încercau să sustragă mai multe articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte. Prejudiciul în valoare de 250 de lei a fost recuperat în totalitate.
Cercetările sunt continuate cu cei doi suspecţi în stare de libertate în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale.

De asemenea, poliţiştii din Tuzla l-au depistat pe Niculae G., de 64 de ani, din localitate, având asupra sa un sac în care se afla un miel, a cărui provenienţă nu a putut fi justificată.
Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit că mielul aparţine unui crescător de animale din localitate şi a fost sustras cu puţin timp în urmă.
Suspectului i-a fost întocmit dosar de cercetare penală, fiind cercetat în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii