Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:14 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prinși cu jointuri asupra lor

ro

24 Feb, 2015 00:00 1213 Marime text


Jandarmii au surprins, duminică noapte, în Constanţa, trei tineri cu vârste cuprinse între 24 și 29 de ani care aveau asupra lor mai multe jointuri și pachețele de staniol care conţineau o substanţă vegetală halucinogenă, de culoare verde.

 
Totul s-a petrecut în jurul orei 21.00, atunci când un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile aflat în misiune de asigurare a ordinii și siguranței publice în municipiul Constanța, în zona Poarta 1 Port Constanța, i-a observat pe cei trei, care-și confecționau țigarete artificiale.
La vederea militarilor, tinerii au început să se agite, au aruncat pe jos țigaretele și au mărit ritmul de mers, însă au fost somați și s-au oprit.
 
Li s-a făcut controlul corporal sumar şi al bunurilor pe care le deţineau. Asupra acestora, jandarmii au mai găsit în buzunarele de la pantaloni nouă pachețele de staniol cu substanță vegetală halucinogenă de culoare verde și un dispozitiv metalic pentru confecționarea țigaretelor.
 
Jointurile, pacheţelele şi dispozitivul metalic găsite asupra lor vor fi predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, în vederea continuării cercetărilor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii