Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:18 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prinşi băuţi şi fără acte la volan

ro

14 May, 2012 01:46 1111 Marime text

Serviciul Rutier cercetează în stare de libertate pe Rareş T., de 26 de ani, din Remus Opreanu, întrucât a condus un autoturism pe drumurile publice cu o alcoolemie de 0.73 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Aceiaşi poliţişti îl cercetează în stare de libertate pe Alexandru B., de 27 de ani, din Constanţa, întrucât a condus un autoturism pe drumurile publice cu o alcoolemie de 0.50 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, Serviciul Rutier o cercetează, tot în stare de libertate, şi pe Leontina B., de 37 de ani, din Constanţa, întrucât a condus un autoturism pe drumurile publice cu o alcoolemie de 0.42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La rândul său, Biroul Rutier Municipal Constanţa îl cercetează în stare de libertate pe Florin P., de 19 ani, din Cumpăna, întrucât a condus un autoturism pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere. Secţia 1 Poliţie Rurală îl cercetează, tot în stare de libertate, pe Ştefan O., de 36 de ani, din Cumpăna, întrucât a condus un autoturism pe drumurile publice având acest drept suspendat. Nu în ultimul rând, Secţia 3 Poliţie Rurală îl cercetează pe Dănuţ S., de 36 de ani, din localitatea 2 Mai, întrucât a condus un autoturism pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere. Individul este anchetat în stare de libertate.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii