Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:00 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul din Năvodari, în faţa judecătorilor care l-au menţinut în arest „Oamenii care muncesc şi care aduc valoare sunt băgaţi la puşcărie”

ro

19 Mar, 2013 00:00 2761 Marime text
Primarul oraşului Năvodari, Nicolae Matei, rămâne în detenţie. Ieri, Curtea de Apel Constanţa, în completul format din magistraţii Maria Uzună, Marius Damian Mitea şi Eleni Cristina Marcu, a respins recursul formulat de edil împotriva deciziei Tribunalului Constanţa, instanţă care a menţinut starea de arest a lui Matei. Hotărârea Curţii de Apel este definitivă.

În faţa completului de judecată, Nicolae Matei a precizat că nu va zădărnici, sub nicio formă, aflarea adevărului din dosarul său. Mai mult decât atât, edilul a spus că se află în relaţii profunde de duşmănie cu fostul şef al IPJ Constanţa, comisarul-şef Valentin Burlacu, denunţătorul din cauza penală.„Cercetarea mea în arest reprezintă o antepronunţare a instanţei. (...) Oamenii care muncesc şi care aduc un plus de valoare sunt băgaţi la puşcărie. (...) Timpul o să lămurească toate aspectele”, a mai declarat Nicolae Matei. Amintim că, zilele trecute, completul de judecată prezidat de magistratul Lucian Lică, din cadrul Tribunalului Constanţa, i-a menţinut lui Matei starea de arest, totodată respingându-i cererea de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu, cererea de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura obligării de a nu părăsi ţara, precum şi cererea de revocare a măsurii arestării preventive.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii