Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:30 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prima zi de Paşte, între solicitări la Serviciul de Ambulanţă şi accidente

ro

02 May, 2016 00:00 2103 Marime text
Peste 300 de persoane din judeţul Constanţa au solicitat ajutorul Ambulanţei în perioada de Paşte. Aşadar, în noaptea de Înviere şi în prima zi de Paşte, până la închiderea ediţiei, 320 de persoane au sunat la 112, solicitând ajutor, conform purtătorului de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Constanța, Claudia Tatarici.
 
Ca de fiecare dată, predominante au fost cazurile în care constănţenii au acuzat dureri abdominale şi greţuri, deoarece au exagerat cu mâncarea de sărbători.
 
Echipajele de la Ambulanţă au fost solicitate şi pentru mai multe accidente, care nu au întârziat să apară nici în prima zi de Paşte. Trei tineri, care au petrecut în cluburi, au ajuns la spital, ieri dimineaţă, în urma unui accident rutier ce a avut loc, în jurul orei 7.00, în staţiunea Mamaia. Cele trei persoane au avut noroc, deoarece au suferit leziuni uşoare la nivelul feţei.
 
După amiază, poliţiştii au fost solicitaţi la Techirghiol, unde cinci persoane, printre acestea numărându-se patru adulți și un copil, au suferit răni, în urma unui accident rutier. Cei cinci au fost diagnosticați cu traumatisme minore.
 
Nici pompierii nu au avut o zi lipsită de „surprize”. Aceştia au fost solicitaţi în localitatea Ovidiu, pe strada Primăverii, la nr. 13. La locul menţionat, flăcările au cuprins o centrală termică pe gaze dintr-o locuință. Două autospeciale de la Detaşamentul Fripis au intervenit şi au lichidat incendiul, care s-a declanşat de la o lumânare aflată în bucătărie. Nu s-au înregistrat victime. Mai pe seară, în localitatea Ovidiu, pe strada Poienii, a avut loc şi un accident rutier.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii