Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:52 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prima decizie definitivă în dosarul privind retrocedarea unui teren de 25 de hectare din Constanţa (rechizitoriu)

ro

06 Aug, 2016 00:00 2271 Marime text
Judecătorii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a României au luat prima decizie definitivă în dosarul în care mai multe persoane au fost deferite Justiţiei pentru retrocedarea unui teren de 25 de hectare situat în municipiul Constanţa.
 
Ieri, Curtea Supremă a decis menţinerea sub control judiciar a trei dintre inculpaţii cauzei, respectiv: Alin Horaţiu Dima, expert evaluator, judecat din 2008 în celebrul Dosar al Retrocedărilor din Constanţa, Crinuța Nicoleta Dumitrean, fost președinte al Autorității Naționale pentru Restituirea Proprietăților (ANRP) și al Comisiei Centrale de Despăgubiri, dar şi omul de afaceri Horia Simu.
 
În cauză, Radu Ştefan Mazăre, fostul primar al municipiului Constanţa, a fost audiat la DNA, el fiind citat în calitate de martor.
 
Numele lui Alin Horaţiu Dima apare şi în celebrul Dosar al Retrocedărilor din Constanţa, unde sunt judecate, din 2008, mai multe persoane, printre care se află Radu Ştefan Mazăre şi Nicuşor Daniel Constantinescu, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa.
 
Tehnici de retrocedare a 25 hectare din zona Brătianu - Anadalchioi (rechizitoriu)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii