Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:28 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Presupuşii atacatori din Mangalia şi Limanu vor să fie puşi în libertate

ro

22 Aug, 2016 00:00 1929 Marime text
 

Magistraţii Tribunalului Constanţa au constatat legalitatea şi temeinicia măsurii arestului la domiciliu luate faţă de Iusein Sinan Suliman şi Negimedin Suliman, pe care o menţin. De asemenea, judecătorii constănţeni au respins, ca neîntemeiate, cererile formulate de către apărătorii celor doi privind înlocuirea arestului la domiciliu.
 
Totodată, magistraţii au constatat legalitatea şi temeinicia luării măsurii preventive a controlului judiciar faţă de Geilan Ciobanu, Tanior Ismail, Tanior Ismail şi Emura Ismail, zis „Papai“, pe care o menţin. Astfel, Tribunalul Constanţa a respins ca nefondate cererile de modificare a măsurii preventive a controlului judiciar formulate de apărătorii celor patru.
 
Decizia nu este definitivă, iar Iusein Sinan Suliman şi Negimedin Suliman au atacat soluţia la Curtea de Apel Constanţa.
 
Amintim că în luna aprilie s-a dispus trimiterea în judecată a lui Iusein Sinan Suliman, pentru „săvârşirea infracţiunilor de tentativă de omor calificat, tulburarea ordinii şi liniştii publice“. De asemenea, alături de acesta au mai fost trimişi în judecată şi Negimedin Suliman, pentru „săvârşirea infracţiunilor de tentativă de omor calificat, tulburarea ordinii şi liniştii publice, portul fără drept de obiecte periculoase, folosirea fără drept de obiecte periculoase“, Geilan Ciobanu, cunoscut cu antecedente penale, conform fişei cazier, „pentru săvârşirea infracţiunilor de complicitate la tentativă de omor calificat, prin ajutor dat intenţionat numitului Suliman Iusein Sinan să comită faptele reţinute în sarcina sa - complicitate la tentativă de omor calificat, prin ajutor dat intenţionat lui Suliman Negimedin să comită faptele reţinute în sarcina sa - loviri sau alte violenţe“, Tanior Ismail „pentru săvârşirea infracţiunilor de complicitate la tentativă de omor calificat, prin ajutor dat intenţionat numitului Suliman Iusein Sinan să comită faptele reţinute în sarcina sa - complicitate la tentativă de omor calificat, prin ajutor dat intenţionat lui Suliman Negimedin să comită faptele reţinute în sarcina sa - loviri sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice“.
 
Alături de aceştia a mai fost trimis în judecată şi Emura Ismail, zis „Papai“, pentru „săvârşirea infracţiunilor de complicitate la tentativă de omor calificat, prin ajutor dat intenţionat numitului Suliman Iusein Sinan să comită faptele reţinute în sarcina sa - complicitate la tentativă de omor calificat, prin ajutor dat intenţionat lui Suliman Negimedin să comită faptele reţinute în sarcina sa - loviri sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice“.
 
Cei şase au fost trimişi în judecată în urma scandalului care ar fi avut loc la sfârşitul lunii ianuarie, în Clubul Milano din localitatea Limanu. În urma bătăii, trei persoane ar fi ajuns la spital.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii