Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:08 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Presupusă corupţie la ISU „Dobrogea“. Procurorii au finalizat un nou dosar

ro

30 Oct, 2015 00:00 2365 Marime text
Viorel Costache, fostul inspector-şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea“, a fost trimis în judecată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) Bucureşti. Dosarul se află pe rolul Tribunalului Constanţa, iar până la acest moment nu a fost stabilit un prim termen.
 
Alături de Costache au mai fost deferiţi Justiţiei Constantin Miroiu şi Crina Virgilia Ciochină, foşti şefi din ISU „Dobrogea“, dar şi Vasilica Vasile şi Viorel Cobzariu.
 
Conform portalului instanţelor de judecată, în cauză, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea“ este parte civilă.
 
Dosarul ar avea legătură, spun surse judiciare, cu cel disjuns în luna iulie 2009, din rechizitoriul prin care fosta conducere a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea“ a fost deferită instanţei sub acuzaţii de corupţie. În acest dosar, Costache a fost condamnat la trei ani de închisoare. În noua cauză, procurorii i-ar fi anchetat pe concurenţii care şi-ar fi cumpărat locul în inspectorat.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii