Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:35 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Presupus criminal, încătuşat

ro

17 Apr, 2013 00:00 1009 Marime text
Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale, sub directa coordonare a procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, au identificat un bărbat de 32 de ani, suspect de săvârşirea infracţiunilor de omor deosebit de grav şi tâlhărie.

La data de 28 martie, ora 10.16, poliţiştii din Medgidia au fost sesizaţi cu privire la faptul că în spatele unor garaje de pe strada Vâlcele se află cadavrul unei persoane. Echipa operativă complexă formată din ofiţeri ai Serviciului Investigaţii Criminale şi criminalişti, sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa s-a deplasat la faţa locului în vederea efectuării de cercetări.
Pe parcursul cercetărilor, după mai multe activităţi specifice, cadavrul a fost identificat ca aparţinând unei tinere de 18 ani, din municipiul Medgidia, nedeclarată la naştere.
Continuând investigaţiile, ofiţerii de investigaţii criminale au reuşit identificarea şi depistarea unui bărbat în vârstă de 32 de ani, din municipiul Medgidia, suspect de comiterea faptei.
Bărbatul a fost prezentat procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, care l-au reţinut în vederea continuării cercetărilor, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de omor deosebit de grav şi tâlhărie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii