Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:06 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Premisa unei tragedii. Greșeala fatală pe care a făcut-o conducătorul auto de pe microbuzul de la Topraisar

ro

15 Jan, 2020 11:12 3908 Marime text

20 de oameni au fost transportați la spital, iar două persoane au murit sub fiarele unui microbuz care s-a răsturnat pe DN 38, în apropiere de localitatea Topraisar. Din păcate, un detaliu a făcut diferența dintre răniți și decedați. În microbuzul răsturnat pe marginea drumului se aflau 6 pasageri în plus față de capacitatea maximă admisă conform normelor în vigoare. Astfel, șase persoane au stat în picioare. Cei decedați sunt un bărbat și o femeie, cel mai probabil navetiști.

Oficial IPJ Constanța

Polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au fost solicitați să intervină, în jurul orei 08.50, la un accident rutier care a avut loc pe DN 38, la km 19+500m, în afara localității Topraisar, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile meteo nefavorabile, respectiv ceață densă și carosabil umed.

În accident a fost implicat un microbuz care efectua curse regulate de transport persoane, pe relația Negru Vodă – Constanța, conducătorul auto pierzând controlul direcției de mers și răsturnându-se în afara părții carosabile. În urma accidentului rutier, un bărbat și o femeie au decedat la fața locului iar 20 de pasageri au fost transportați la spital cu vătămări corporale pentru îngrijiri medicale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii