Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:50 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prefectul Silviu Coșa anunță măsurile specifice Sărbătorilor Pascale și perioadei de 1 Mai, la Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

18 Apr, 2022 14:06 1723 Marime text
Imagine de la eveniment, foto: ZIUA de Constanța Minivacanța de Paște se apropie cu pași repezi. 


Pe 24 aprilie, românii sărbătoresc Paștele Ortodox. Față de ultimii 2 ani, această sărbătoare sfântă se va desfășura fără restricții, ceea ce înseamnă vacanțe, petreceri și orice alte activități pe care românii le preferau să le facă în acele zile de sărbătoare.
 

Enoriașii vor putea participa la slujbele religioase fără restricții. 
 

Vești bune și pentru iubitorii de distracție:  cluburile sunt deschise pentru cei care petrec sărbătoarea pascală pe ritmuri de dans.
 

Astăzi, 18 aprilie, are loc Colegiul Prefectural, în care sunt discutate măsurile specifice sărbătorilor pascale și perioadei de 1 Mai., anunță Instituția Prefectului Județul Constanța.  


Ca în fiecare an, la Constanța și nu numai, structurile specializate ale Ministerului Afacerilor Interne vor acţiona în perioada minivacanţei de 1 Mai şi a Sărbătorilor Pascale la malul mării, pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică în localităţile urbane şi rurale, în preajma lăcaşurilor de cult, precum şi în staţiunile turistice şi zonele de agrement. 


 La Colegiul Prefectural au participat următoarele instituții: IPJ, IJJ, ISU, Garda de Coastă, DSVSA, DSP, SAJ, OPC, ABADL. 


Mai multe imagini puteți vedea în secțiunea „Galerie foto“ a materialului.   



În perioada următoare, toate instituțiile mai sus menționate, vor asigura ordinea publică și buna desfășurare a Sărbătorilor pascale și a perioadei de 1 Mai.

Direcția Sanitar-Veterinară la Scărișoreanu au aplicat o sancțiune în valoare de 150.000 de lei și au confiscat peste 100 kg de carne. 

Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorului a început controalele încă de la începutul lunii aprilie. Au fost în jur de 20 de invitații pe săptămână cu deficiențe. În trei unități alimentare s-a oprit temporar prestarea de servicii.  Una din ele este încă închisă. Facem mențiunea că toate cele trei unități se află în județul Constanța. 

Direcția de Sănătate Publică începe astăzi controalele. 

ISU a demarat controale în bisericile din Constanța, iar Poliția pregătește peste 300 de polițiști de Paște, iar în noapte de Înviere vor participa peste 350 de polițiști. 

De 1 Mai, vor fi zilnic peste 250 de polițiști, zilnic, pe stradă.


Mai multe detalii în ediția de mâine a cotidianului ZIUA de Constanța. 


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii