Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:15 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Precizări

ro

02 Sep, 2014 00:00 2074 Marime text
Cu referire la materialul „Cine este judecătorul care a decis cercetarea lui Nicolae Matei sub control judiciar“, publicat în ediţia din data de 1 septembrie 2014 a cotidianului ZIUA de Constanţa, facem precizarea că magistratul Ciprian Coadă a infirmat informaţia potrivit căreia ar fi prezidat completul de judecată al Curţii de Apel Constanţa (complet de judecată pentru drepturi şi libertăţi) care a decis, sâmbătă, eliberarea din arest a primarului oraşului Năvodari, Nicolae Matei.
 
Potrivit propriilor declaraţii, judecătorul Ciprian Coadă nu a făcut parte din completul de judecată, el aflându-se, la data respectivă, în concediu de odihnă. Reiterăm faptul că soluţia magistraţilor este cea transmisă prin articolul nostru de presă.
 
Informaţiile au fost raportate la Hotărârea nr. 10 din 30 mai 2014, potrivit căreia, în perioada 7 iulie - 31 august 2014, preşedintele completului de judecată C2 JDL era stabilit ca fiind Ciprian Coadă. Potrivit portalului instanţelor de judecată, libertatea primarului Nicolae Matei a fost analizată de completul de judecată C2 JDL, informaţiile privind eventuala modificare a componenţei completului nefiind afişate pe portalul instanţei de judecată.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii