Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:17 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Povestea accidentului, din Constanţa, de la Oxford. Carambol cu scandal, cuţite, cătuşe şi un şofer care nu era şoferul (foto+video)

ro

03 Jul, 2019 00:21 32752 Marime text
Un banal accident rutier care a avut loc, în această noapte, puţin după ora 22.00, avea să se transforme într-o adevărată tragicomedie.
Potrivit IPJ Constanţa un bărbat conducea un autoturism pe bulevardul Mamaia, către bulevardul Aurel Vlaicu, la sensul giratoriu de la hotel Oxford, iar la un moment dat a pătruns pe contrasens, unde a lovit două autoturisme.

Până aici, nimic anormal, am putea spune.

Numai că după producerea evenimentului, la fața locului, a sosit proprietarul autoturismului care se face vinovat, din primele informații, de producerea tamponării.

Doar că nu era acelaşi care condusese maşina.

Şi a început să vocifereze, iar pentru a se face şi mai convingător a scos un fel de cuţit cu care a început să îi ameninţe pe cei din jur inclusiv pe poliţişti.

Care nu au mai avut ce face şi au trebuit să îl încătuşeze şi aşa cu cătuşele de mâini l-au băgat în dubă, după care a fost condus la sediul poliţiei pentru declaraţii.

Pe parcursul cercetărilor s-a mai stabilit că, de fapt, şoferul care a provocat tamponarea, deci nu proprietarul, avea permisul suspendat pentru perioada în curs.

Proprietarul, a cărui maşină a fost implicată în carambol, ar fi declarat că a devenit recalcitrant şi nu s-a mai putut stăpâni când şi-a dat seama că i-a fost furată maşina.

Iar pentru ca povestea să fie şi mai încâlcită se pare că proprietarul maşinii şi cel care o condusese ar fi veri.

Facem precizarea că în eveniemntul rutier au fost implicate maşini cu numere de Constanţa şi Teleorman.

Sursa foto: ZIUA de Constanta

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii