Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:29 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Porsche Cayenne distrus pe A2 Afacerist bucureştean, implicat într-un accident la Constanţa

ro

19 Jan, 2012 00:00 1805 Marime text

Un bărbat din Bucureşti a ajuns în atenţia medicilor constănţeni după ce automobilul de lux în care se afla a fost implicat într-un accident rutier.

Potrivit Serviciului Rutier Constanţa, evenimentul a fost înregistrat în urmă cu două dimineţi, în jurul orei 09.00, pe Autostrada Soarelui, la kilometrul 93+870 de metri. Şoferul limuzinei, Angheluş Cristian P., de 32 de ani, din Bucureşti, a scăpat ca prin urechile acului. Potrivit unor surse bine informate, Angheluş Cristian P. conduce societatea comercială Sky Invest Construct SRL.

În urma cercetărilor specifice, lucrătorii Serviciului Rutier Constanţa au informat că în dimineaţa zilei de 17 ianuarie, aproape de ora 9.00, Daniel Costel P., de 31 de ani, din Galaţi, a condus o autoutilitară marca Iveco, înmatriculată în Italia, pe Autostrada Soarelui, dinspre Ciocârlia către Agigea. În momentul în care a ajuns la kilometrul 93+870 de metri, şoferul autoutilitarei a vrut să efectueze o manevră către stânga însă a lovit în plin o limuzină marca Porsche, model Cayenne, condusă de Angheluş Cristian P., de 32 de ani, din Bucureşti. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală uşoară a lui Cătălin S., de 47 de ani, din Bucureşti, pasager în Porsche Cayenne. După cum arătam şi mai sus, potrivit unor surse bine informate, Angheluş Cristian P. conduce societatea comercială Sky Invest Construct SRL. Datele puse la dispoziţie de Registrul Comerţului arată că unitatea mai sus precizată are sediul pe strada Partizanilor, numărul 1, Sector 6, iar obiectul de activitate este reprezentat de „Intermedieri în comerţul cu material lemnos şi materiale de construcţii". Angheluş Cristian P. conduce de unul singur această firmă, care nu are sucursale, subunităţi şi nici sedii secundare. De asemenea, firma nu are depuse datele de bilanţ pe 2008, 2009 şi 2010. Lucrătorii Serviciului Rutier Constanţa continuă cercetările în acest dosar, pentru stabilirea cu exactitate a circumstanţelor care au dus la producerea accidentului. Facem precizarea că am încercat să obţinem un punct de vedere cu privire la cele întâmplate şi de la şoferului automobilului Porsche, însă acest lucru nu a fost posibil.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii