Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:57 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliţistul Valentin Cristian Stanciu, dus în comă la spital, externat

ro

26 Mar, 2014 00:00 3096 Marime text
Poliţistul Valentin Cristian Stanciu, de 26 de ani, din Hârşova, subinspector în cadrul Biroului Poliţie Autostrăzi, rănit grav în urma accidentului din Mamaia, a fost externat.
 

În paralel, lucrătorii Serviciului Rutier Constanţa derulează cercetări specifice în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanţelor care au dus la producerea evenimentului rutier. Poliţiştii spun că Valentin Cristian Stanciu a condus un autoturism marca Dacia pe bulevardul Mamaia, în staţiunea Mamaia, dinspre municipiul Constanţa către Năvodari. La ieşirea din sensul giratoriu din dreptul restaurantului Kaiak, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum şi a carosabilului umed, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers către stânga, a pătruns pe sensul opus şi, în dreptul hotelului Scandinavia, a intrat cu partea spate într-un copac aflat în afara părţii carosabile. În urma accidentului, poliţistul a fost rănit grav. El a fost dus de urgenţă la spital, în comă. Ulterior, medicii legişti au decis că şoferul consumase alcool înainte de a pleca la drum, acesta având o alcoolemie de 0,80 de grame la mie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • vica 26 Mar, 2014 17:46 Imi pare foarte sincer rau ai doresc multa sanatate si sai dea dumnezeu putere sa treaca peste aceasta cumpana din viata lui multa sanatate