Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:06 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cercetat de şeful DNA Constanţa Poliţistul Cicerone Dincă cere să fie pus în libertate (referat DNA)

ro

18 Jul, 2015 00:00 2253 Marime text
Cercetat de Sorin Constantinescu, procuror-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul Teritorial Constanţa, pentru trafic de influenţă, Cicerone Dincă, agent-şef principal în Grupul de Nave Constanţa din Garda de Coastă Constanţa, cere să fie pus în libertate.
 
Recent, poliţistul a formulat o cerere de înlocuire a măsurii preventive, aceasta fiind trimisă spre soluţionare Tribunalului Constanţa. Primul termen de soluţionare a fost stabilit pentru data de 20 iulie. Oricare va fi decizia instanţei, ea va putea fi atacată la Curtea de Apel Constanţa.
 
Conform Direcţiei Naţionale Anticorupţie, în perioada aprilie - iulie 2015, în mod repetat, Dincă ar fi pretins de la un om de afaceri (denunţător în cauză) „mai multe sume de bani, un autoturism şi obiecte de mobilier, lăsând să se creadă că, prin intermediari, ar avea influenţă asupra unui procuror, astfel încât să îl determine pe acesta din urmă să dispună o soluţie de nevinovăţie, într-un dosar penal în care era cercetat omul de afaceri“. Denunţătorul ar fi George Karam, patronul SC Middle East Partners SRL, firmă care deţinea cunoscutul restaurant Beirut din Constanţa, unde au murit trei tinere.

Citeşte şi 

Detalii din spatele uşilor închise - Poliţistul Cicerone Dincă şi-ar fi vizitat denunţătorul chiar în ziua de Paşte (referat DNA)

Surse
Dosarul fetelor moarte în restaurantul Beirut din Constanţa, gata pentru judecată (galerie foto)

 
Judecătoarea Andreea Ianca, din Curtea de Apel Constanţa, a decis, ieri, ca agentul-şef adjunct din cadrul Gărzii de Coastă Constanţa Cicerone Dincă, fost sportiv de performanţă, să rămână în arest.
 
Amintim că poliţistul a fost arestat preventiv de judecătoarea Marinela Mitan, din Tribunalul Constanţa, la cererea procurorilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul Teritorial Constanţa. Cicerone Dincă este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de influenţă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii