Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:06 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Polițiștii s-au sesizat din oficiu Administratorii a cinci localuri din Constanța, sancționați

ro

21 Mar, 2021 11:49 2334 Marime text
  • Polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că cinci localuri de pe raza de competență (bulevardul Tomis, strada Ștefan cel Mare, strada Smârdan, strada Sarmisegetuza, strada Traian) desfășurau acte de comerț în spațiu închis, încălcându-se astfel prevederile Legii 55/2020.
  • Administratorii societăților comerciale au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare totală de 10.000 de lei., a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța, Andreea Iliescu.
Polițiștii și jandarmii constănțeni continuă activitățile de prevenire și limitare a răspândirii infecției cu noul coronavirus.

În cursul serii trecute, polițiști din cadrul Secțiilor de Poliție urbană au desfășurat acțiuni, pe raza Secției 3, pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Astfel, polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că cinci localuri de pe raza de competență (bulevardul Tomis, strada Ștefan cel Mare, strada Smârdan, strada Sarmisegetuza, strada Traian) desfășurau acte de comerț în spațiu închis, încălcându-se astfel prevederile Legii 55/2020.

Administratorii societăților comerciale au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare totală de 10.000 de lei.

Sănătatea și siguranța cetățenilor sunt prioritare tuturor instituțiilor cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice.

Reamintim faptul că, în această perioadă, este interzisă organizarea de evenimente private (nunți, botezuri, mese festive), atât în spații deschise, cât și în cele închise (saloane,  restaurante, baruri, săli de evenimente etc.).

Precizăm faptul că astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare., transmiste IPJ Constanța.

Sursa foto: IPJ Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii