Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:31 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Polițiștii rutieri au deschis mai multe dosare. Șoferi băuți și fără permis

ro

22 Apr, 2020 12:03 1686 Marime text
Ieri, în jurul orei 11.15, polițiști din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac au identificat un bărbat, de 24 de ani, care a condus un autoturism pe strada Principală din comuna Corbu, în timp ce se afla sub influența băuturilor lcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. În urma verificărilor s-a stabilit faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Câteva ore mai târziu, în jurul orei 14.30, polițiști din cadrul Postului de Poliție Agigea, împreună cu polițiști locali, au identificat un bărbat, de 34 de ani,  care a condus un moped neînregistrat pe strada Nicolae Titulescu din comuna Agigea, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Apoi, în jurul orei 15.30, polițiști din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia au identificat un bărbat, de 34 de ani, care a condus un autoturism pe strada Ștefan cel Mare din comuna Ciocârlia, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Spre seară, în jurul orei 20.50, polițiști din cadrul Secției 3 Rurală Mangalia au identificat un bărbat, de 26 de ani, care a condus un autoturism neînmatriculat pe strada Recoltei din comuna Tuzla, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Tot ieri, în jurul orei 23.40, polițiști din cadrul Poliției orașului Cernavodă au identificat un bărbat, de 28 de ani, care a condus un autoturism pe strada Dacia din orașul Cernavodă, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În final, ieri, în jurul orei 23.55, polițiști din cadrul Secției 3 Rurală Mangalia au identificat un bărbat, de 44 de ani, care a condus un autoturism pe strada Unirii din satul Albești, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauze, au fost întocmite dosare de cercetare penală.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii