Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:02 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliţiştii l-au lăsat fără bani şi fără ţigări

ro

13 Aug, 2013 00:00 1047 Marime text
Poliţiştii de frontieră au oprit pentru control, în municipiul Constanţa, un autoturism marca Ford Focus, condus de cetăţeanul român B.A.R., în vârstă de 25 ani.
În portbagajul autoturismului au fost găsite ascunse, în trei saci de plastic de culoare neagră, 15.700 de ţigarete de provenienţă magazin duty-free, pentru care conducătorul auto, domiciliat în municipiul Constanţa, nu a putut prezenta documente de provenienţă.
Poliţiştii de frontieră au ridicat în vederea confiscării ţigaretele, evaluate la 7.850 lei, iar autoturismul în valoare de aproximativ 44.400 lei a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

Bărbatul este cercetat penal pentru săvârşirea infracţiunilor de „colectare, deţinere, producere, transport, preluare, depozitare, predare, desfacere şi vânzare a  bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia” şi “deţinere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializare pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false, peste limita a 10.000 ţigarete”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii