Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:17 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliţiştii din întreaga ţară au depistat peste 100 de persoane semnalate ca fiind dispărute

ro

14 Jan, 2017 10:19 1031 Marime text
În ultima săptămână, în urma acţiunilor desfăşurate de Poliţia Română, au fost depistate 159 de persoane care erau dispărute sau pe numele cărora existau mandate emise de instanţele de judecată.

În perioada 6 - 12 ianuarie 2017, poliţiştii din întreaga ţară au depistat 107 persoane semnalate ca fiind dispărute, dintre care 57 de minori. Aceştia au fost încredinţaţi familiilor sau internaţi în centre pentru minori şi nu au fost victime ale vreunei infracţiuni.

De asemenea, au fost depistate 52 de persoane urmărite în temeiul legii. Dintre acestea, 36 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, 4 aveau mandate de arestare preventivă, 6 persoane aveau emise pe numele lor mandate europene de arestare, iar 6 aveau emise sentințe de internare în unități medicale de specialitate.

Exemple:
  • Un bărbat, de 40 de ani, din municipiul București, care se sustrăgea executării unei pedepse de 6 ani de închisoare, pentru comiterea de infracţiuni la regimul stupefiantelor, a fost depistat de polițiști, la data de 8 ianuarie a.c., în Sectorul 2 București, şi a fost încarcerat în Penitenciarul Rahova.
  • Polițiștii din Mureș au depistat, la data de 9 ianuarie a.c., în localitatea Rușii Munți, un bărbat, de 31 de ani, din Târgu-Mureș, care se sustrăgea executării unei pedepse de 3 ani şi 6 luni de închisoare, pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie. Acesta a fost încarcerat în Penitenciarul Târgu Mureș.
  • La data de 6 ianuarie a.c., polițiștii din Timiș au depistat, în municipiul Timișoara, un bărbat, de 32 de ani, care se sustrăgea executării unei pedepse de 3 ani și 6 luni de închisoare, pentru comiterea infracţiunii de contrabandă. Cel în cauză a fost încarcerat în Penitenciarul Timișoara.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii