Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:38 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Politistii de la Rutiera, in sedinta cu seful lor de la Bucuresti

ro

01 Jul, 2009 14:52 2030 Marime text
politisti.jpgLa sediul Poliţiei Rutiere, este şedinţă mare. Comisarul şef Lucian Diniţă, comandantul Direcţiei Poliţiei Rutiere, le vorbeşte celor scăpaţi temporar de anchetă despre prejudiciul de imagine care a fost adus poliţiei rutiere şi despre ce trebuie făcut pe viitor pentru a nu mai exista astfel de situaţii. Lucian Diniţă, este cel care acum câteva zile a afirmat că ceea ce s-a întâmplat în Serviciul Poliţiei Rutiere Constanţa, cu cei 36 de subofiţeri anchetaţi pentru fapte de corupţie, ar trebui să le servească drept exemplu celorlalţi. 

Prezent la o emisiune televizată, comisarul-şef Diniţă a precizat că astfel de cazuri vor mai urma, dat fiind că „noi încercăm să ne facem curăţenie în ograda noastră". Potrivit afirmaţiilor comandantului DPR, la Serviciul Poliţiei Rutiere Constanţa, „sunt câteva grupări care acţionează între ele".

Vom reveni.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • surmelis argentina pusa 09 Jul, 2009 13:34 Pe cand controlul Politiei orasului Harsova ? De ce ? Pentru ca acest oras a devenit "casa" multor infractori din toate domeniile de activitate , in special POLITIC.