Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:31 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliţiştii de frontieră constănţeni au confiscat aproape 200 de kilograme de peşte

ro

05 Feb, 2015 00:00 1014 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au acţionat pe linia prevenirii şi combaterii braconajului piscicol în zona de competenţă, identificând un cetăţean român care transporta, cu o ambarcaţiune cu motor, cantitatea de 189 de kilograme de peşte fără a îndeplini condiţiile legale.
 
Astfel, pe 3 februarie, în jurul orei 15.15, poliţiştii de frontieră din cadrul STPF Tulcea, împreună cu reprezentanţi ai Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării, au oprit pentru control, pe canalul de centură din dreptul localităţii Dunavăţu de Jos, o ambarcaţiune cu motor condusă de cetăţeanul român Florin S., în vârstă de 31 de ani.
În urma controlului, a fost descoperită cantitatea de 189 de kilograme de peşte proaspăt din specii diferite pentru care bărbatul în cauză, domiciliat în judeţul Tulcea, nu a putut prezenta documente justificative.
 
Poliţiştii de frontieră au ridicat în vederea confiscării întreaga cantitate de peşte, care a fost predată spre valorificare unei societăţi comerciale de profil, conform procedurilor legale.
 
Bărbatul este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „deţinere şi transport al peştelui fără documente legale“, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 64 din OUG 23/2008, modificată şi aprobată prin Legea 317/2009.  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii