Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:29 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Polițiștii constănțeni au avut de muncă în weekend. Maraton de șoferi băuți pe șoselele din județ

ro

10 Feb, 2020 12:21 1459 Marime text
La data de 8 februarie a.c., în jurul orei 06.00, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au identificat un bărbat, de 31 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Delfinului din orașului Năvodari, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 8 februarie a.c., în jurul orei 13.40, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia au identificat un bărbat, de 36 de ani, care a condus un autoturism pe strada General Vârtejan din municipiu. În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că vehiculul în cauză avea montate plăcuțe cu numere de înmatriculare false.

La data de 8 februarie a.c., în jurul orei 18.40, polițiști din cadrul Poliției orașului Hârșova au identificat un bărbat, de 66 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Eroilor din localitatea Ciobanu, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 8 februarie a.c., în jurul orei 20.30, polițiști din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia au identificat un bărbat, de 23 de ani, care a condus un autoturism pe strada Baciului din localitatea Ivrinezu Mare. Polițiștii au stabilit că acesta nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 8 februarie a.c., în jurul orei 21.45, polițiști din cadrul Postului de Poliție Lumina au identificat un bărbat, de 23 de ani, care a condus un autoturism neînmatriculat, pe strada Narciselor din localitatea Lumina, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 9 februarie a.c., în jurul orei 23.20, polițiști din cadrul Poliției municipiului Medgidia au identificat un bărbat, de 38 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Viilor din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii