Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:47 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Polițiștii au făcut o reținere importantă. Cine va sta de Paște în arest

ro

07 Apr, 2018 09:09 2392 Marime text
Piromanul care a incendiat opt mașini în București a fost reținut, informează digi24.

Bărbatul care a incendiat opt mașini în noaptea de 31 martie spre 1 aprilie, în București, a fost reținut sâmbătă dimineață de polițiști. El are 45 de ani și locuiește în sectorul 1 al Capitalei. 

Bărbatul a fost prins azi noapte chiar în spatele secției 1 de poliție, după șapte zile în care anchetatorii au vizionat imaginile surprinse de peste 200 de camere de luat vederi, au audiat 16 persoane care corespundeau descrierilor și au reuşit să stabilească traseul de dinainte şi de după ce a distrus maşinile. Piromanul a fost prins și după ce polițiștii au dat publicității mai multe fotografii cu el și au cerut ajutorul populației.

După câteva ore de audieri, bărbatul de 45 de ani a fost reținut.

De altfel, în multe dintre imaginile ridicate şi studiate de anchetatori, cel căutat pentru incendierea autoturismelor interacţionează cu trecători ori cu persoane care locuiesc în zona pe care a ales-o drept ţintă. În imagini, bărbatul pare relaxat, iar asta confirmă teoriile specialiştilor despre piromani.

Pompierii au descoperit că piromanul a dat cele trei lovituri de proporţii după un plan atent studiat: a pus cârpe îmbibate cu benzină sub roţile maşinilor. S-a asigurat că vehiculele iau foc, dar şi-a lăsat şi timp să dispară până izbucneşte vâlvătaia.

Primul incendiu a fost anuntat la 112 în jurul orei 23.00, pe strada Gala Galaction, unde au fost gasite trei autoturisme care ardeau cu flacară, iar cel de-al patrulea era doar afectat de căldura degajată.

În scurt timp, a fost anunţat un incendiu similar în strada Petru Rareş, unde a fost identificat un autoturism distrus în proporţie semnificativă, iar cel de-al doilea era afectat în partea frontală.

Cel de-al treilea incendiu s-a produs în strada Nicolae Ionescu, la două autoturisme care ardeau cu flacară, pe o suprafaţă de peste 80% din caroserie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii