Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:21 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Politisti avansati pentru merite deosebite

ro

26 Mar, 2010 02:34 3676 Marime text
cap_1.jpgŞeful Centrului de Reţinere şi Arest Preventiv, comisarul Gabriel Neacşu, dar şi şeful Poliţiei Cernavodă, comisarul Emilian Nicolae, au fost avansaţi în grad, înainte de termen, de Ziua Poliţiei.

Opt ofiţeri şi nouă agenţi de poliţie au fost înaintaţi în gradul următor, înaintea expirării stagiului minim, pentru rezultatele foarte bune obţinute în îndeplinirea atribuţiunilor de serviciu. În afară de comisarii Neacşu şi Nicolae, care au devenit comisari-şefi, au mai fost avansaţi şi subcomisarii Ion Chiru, din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa, Gheorghe Ciocan, din cadrul Serviciului Cabinet, şi Constantin Stoian, de la Serviciul Ordine Publică, toţi trei devenind comisari. Tot înainte de termen a fost avansat şi inspectorul Ionuţ Filip, din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale, acesta primind gradul de inspector principal. Nu în ultimul rând, dintre ofiţeri au mai fost avansaţi la gradul de inspector subinspectorii Vasile Stamate, de la Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, şi Gheorghe Stanciu, din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale. La rândul lor, agenţii Garabet Gheorghe, din Ciocârlia, şi Ştefan Spânu, din Fântânele, au devenit agenţi-şefi principali. Totodată, agentul Ovidiu Zisu, din Cumpăna, a fost avansat la gradul de agent-şef, iar Călin Dumitru, din Ostrov, Laurenţiu Cerneagă, din cadrul Serviciului Intervenţie Rapidă, Lucian Grădinaru, din Cumpăna, Constantin Vasile, de la Secţia 4, şi Iulian Vintilă, din Grădina, au devenit agenţi-şefi adjuncţi. De asemenea, şi agentul Vasile Cătălin Dinu, din Oltina, a fost avansat pentru merite deosebite, el devenind agent principal.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Siguranta cetateanului este in mare pericol ! 26 Mar, 2010 07:51 Sarbatorirea zilei Politiei Romane a fost pregatita cu aproximativ 10 zile inainte prin actiuni de sfidare a sigurantei cetateanului organizate in zona Fundatura Strazii Tulcei,intre vechile unitati militare amplasate aici. 3- 4 grupuri de cate 8-10 romi,femei,copii,tineri,cei mai multi barbati, inarmati cu topoare,rangi, baroase,bomfaiere,4-5 carute ,2 Dacii papuc,2 Dacii vechi cu numerele murdarite "intamplator" cu noroi,condusi prin mobile de 3 mahari a cate 150 kilograme,tip Piedone dintr-un Mersan alb cu numar SPL,supravegheati de cateva ori pe zi de cate o masina a Primariei Constanta ( cu numar CCL ),au devastat cateva zeci de garaje amplasate aici de peste 20 de ani ! Usile metalice de sute de kilograme dispareau cat ai clipi din ochi,eternita si scandurile de pe acoperisuri,asisderea ! Trecatorii erau ( si sunt si acum )terifiati de indolenta cu care "oamenii bomfaier " ( romii ) devastau garajele ! Totul sub privirile ingaduitoare ale politistilor care treceau indiferenti si cereau actele de proprietate ale stapanilor de drept ale acestor constructii.Romii afirmau si actionau cu mare indrazneala zicand ca "politia si primarie cunoaste ! ",amenintand cu bite si aruncand cu bolovani in trecatorii care indrazneau sa-i infrunte verbal.Gurile rele spun ca serviciu urbanism din primaria Constanta si-a introdus in organigrama un sector de demolari "la comanda" ,compus din echipe de romi.Nici usturoi nu au mancat,nici gura nu le miroase,nimeni nu poate face,legal,nimic,in zona va rasari probabil,un bazar sau altceva,iar politia nu se autosesizeaza,chiar daca,sub ochii ei romi "dau in cap ",pe fata,cetatenilor buni platnici si contribuabili cinstiti.HALAL SA-TI FIE POLITIE ROMANA ! LA MULTI ANI !