Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:53 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Plan roșu de intervenție în cazul unui microbuz de persoane, răsturnat în județul Vâlcea (galerie foto)

ro

11 Aug, 2019 15:20 2143 Marime text
În urmă cu puțin timp, pe DN 7, în satul Râul Vadului, comuna Câineni, s-a produs un  accident rutier între un autoturism și un microbuz de transport persoane.

Din informațiile preliminare, oferite de ISU Vâlcea, sunt implicate 19 persoane.

Pentru acordarea asistenței medicale de urgență tuturor victimelor implicate în accident, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție.
Pentru gestionarea situației acționează 4 ambulanțe SMURD, 7 ambulanțe SAJ, 1 autospecială de stingere cu modul de descarcerare, 2 echipaje descarcerare.

Totodată, în sprijinul resurselor alocate la nivelul județului Vâlcea intervin și 2 ambulanțe de la SAJ Sibiu, 2 ambulanțe SMURD și 1 autospeciala pentru transport victime multiple din cadrul ISU Sibiu.

Misiunea este în dinamică.

UPDATE1:
În accidentul rutier Câineni-Râul Vadului au fost implicate 21 de persoane (19 in microbuz - 18 pasageri+șofer), 2 persoane in autoturismul accidentat. Au rezultat 9 victime: 2 persoane din autoturism - au fost scoși din auto de către participanții la trafic - prezintă fracturi de membre, 7 persoane din microbuzul răsturnat care prezintă traumatisme diverse (acuză dureri abdominale, toracice, dureri de spate). Toate victimele sunt conștiente, nu sunt persoane minore printre victime.

UPDATE:
Purtătorul de cuvânt ISU Vâlcea, locotenent colonel Popescu Cătălin, a comunicat:
”Microbuz de 18 persoane răsturnat în șanț, persoanele au fost scoase din microbuz, și un turism cu o victimă scoasă din autoturism. Total 19 persoane conștiente cu excoriații.”


Sursa foto: ISU Vâlcea
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii